Свинско с кисело зеле в гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с кисело зеле в гювеч
Свинско с кисело зеле в гювеч
admin
Добавена от: admin
118599
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 средно голяма кисела зелка
2 консерви маринован едър бял боб
1-2 листенца дафинов лист
1 глава лук
4-5 скилидки чесън
1 с.л джоджен
500 гр свинско месо

Нарязват се зелката, лукът и чесънът на ситно и се слагат в гювеча, добавят се бобът и подправките и се залива с 3 с.л олио. Гювечът се поставя в незагрята фурна, а температурата на готвене е 180-200 градуса. Месото се задушава с малко мазнина и вода и когато поомекне, също се добавя във вече загрелия гювеч. След около 2 часа и 30 мин. от началото на приготвяне ако ястието е завряло, значи е готово. Като се извади от фурната, се залива със запържен червен пипер и е готово за консуманция.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft