Свинско с ябълки по италиански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свинско с ябълки по италиански
Свинско с ябълки по италиански
admin
Добавена от: admin
11714
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 средно големи червени картофа, нарязани на кубчета 
1 глава лук (около 1 чаша нарязан), накълцан на дребно 
2 ябълки, нарязани на малки кубчета 
2 с.л. зехтин
2 ч.л. сол
1/2 ч.л. черен пипер
1/2 ч.л. мащерка
1/2 ч.л. майоран
1/2 ч.л. босилек
1 с.л. ябълков оцет
3 чаши печено свинско месо - нарязано на парченца
 

Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете картофите, лука и ябълките в дълбока купа. Объркайте зехтина и подправките и излейте овкусения зехтин в купата. Разбъркайте с ръце, така че продуктите да се покрият добре от мазнината. Прехвърлете сместа в дълбока тавичка, покрита с хартия за печене. Изпечете за 30-40 минути в загрятата фурна, докато картофите омекнат. Разбърквайте с лопатка на всеки 15 минути. Извадете тавата от фурната, поръсете с оцета и бързо объркайте. Прибавете нарязаното месо и отново объркайте, колкото да се смеси с продуктите (свинското не трябва да е студено, може предварително да загреете месото в микровълнова фурна). Поднесете ястието топло! 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft