Свинско яхния с булгур
21 Септември 2012
21129
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг свинско месо
2 ч.ч. булгур
2-3 глави лук
джоджен
магданоз
червен пипер
черен пипер
100 мл олио
Нарязва се месото на средно големи парчета, запържва се леко с лука, сипват се 4 ч.ч. хладка вода, булгурът, солта и на тих огън ври до извирането на водата и оставането на мазнина. Отгоре се поръсват подправките.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари