Свинско яхния с праз
11 Януари 2013
35802
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр нарязано на резени свинско филе
100 гр нарязан бекон
750 гр праз лук нарязан на резени - само бялата част
1 супена лъжица олио
225 мл пилешки бульон
сол
черен пипер
Загрейте мазнината в тенджера под налягане и прибавете бекона и свинското филе. Запържете до златисто. Прибавете праза, а след това - бульона. Подправете на вкус с черен пипер и сол. Затворете тенджерата под налягане с капака. Когато парата започне да излиза, намалете температурата и продължете готвенето около 10-15 минути. Когато готвенето приключи, освободете парата. Отворете тенджерата и сервирайте яхнията върху канапе от сварен ориз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари