Сега му е точно времето, толкова е лесно и бързо, как да не си затворя няколко бурканчета за...
24 Юли 2017
10749
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
за 2 бурканчета от 314 г.
1 кг. праскови
500 г.
захар
1 ч.л. лимонов сок
1 ч.л. лимонов сок
Начин на приготвяне
Измиваме, нарязваме и обелваме прасковите. Слагаме ги в тенджера с 2 ч.ч. вода и ги оставяме да се варят на среден огън. След 10 мин. сваляме от котлона и смиламе с блендер.
Сипваме сместа в тенджерата и прибавяме захарта. Варим на тих огън, докато се сгъсти и доливаме лимоновия сок. Слагаме 1 ч.л. от мармалада в чиния. Обръщаме я настрани и ако мармаладът не потече, е готов.
Слагаме мармалада в 2 бурканчета, които затваряме и оставяме обърнати наопаки.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари