Сега ще ви разкрия тайната ми съставка за крехки и сочни пържолки на фурна, имах едно гадже готвач от него я откраднах

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сега ще ви разкрия тайната ми съставка за крехки и сочни пържолки на фурна, имах едно гадже готвач от него я откраднах
Сега ще ви разкрия тайната ми съставка за крехки и сочни пържолки на фурна, имах едно гадже...
50864
Сега ще ви разкрия тайната ми съставка за крехки и сочни пържолки на фурна, имах едно гадже готвач от него я откраднах
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Лесни, но вкусни свински вратни пържоли.

Направете тънки шахматни ивици върху двете страни на пържолите, но внимавайте да не ги срежете. Овкусете всяка пържола от двете страни с една щипка сол и една черен пипер.

Оставете пържолите така да престоят минимум 2 часа в хладилника.

Минута преди да изпечете пържолите, поставете в чаша зехтина, меда и горчицата . Разбъркайте добре до еднородна смес. С получения сос намажете пържолите от двете страни.

Сложете пържолите в подходяща тава, в която изсипете 1 ч. ч. бира (или вода). Печете на 200°C до готовност. Обърнете пържолите поне 2-3 пъти, за да се изпекат равномерно и добре и от двете страни.

 

Забележка: през цялото време в тавичката е необходимо да има малко бира (или вода), за да не загорят пържолите. Ако се наложи, добавете малко от една от двете течности.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft