Седем златни правила за успешна зимнина!
19 Септември 2016
5594
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1. Използвайте само зрял, здрав, солиден и качествен зеленчук.
2.
Съдовете и плодовете трябва да бъдат старателно измити.
3. Бурканите и бутилките трябва да се стерилизират (първо ги измийте с топла вода и сапун, след това ги измийте със студена вода, изцедете и ги поставете във фурната за 10 минути при температура от 100 градуса).
4. Зеленчуците гответе в здрави съдове или в метален контейнер, който не от стомана.
5. Всички капачки преди употреба поставете във вряща вода.
6. Преди да започнете с подготовката на зимнината, добре проверете бурканите, защото и най-малката пукнатина може да бъде достатъчна съдът да се спука.
7. За подготовката на зимнина, използвайте само йодирана сол.
3. Бурканите и бутилките трябва да се стерилизират (първо ги измийте с топла вода и сапун, след това ги измийте със студена вода, изцедете и ги поставете във фурната за 10 минути при температура от 100 градуса).
4. Зеленчуците гответе в здрави съдове или в метален контейнер, който не от стомана.
5. Всички капачки преди употреба поставете във вряща вода.
6. Преди да започнете с подготовката на зимнината, добре проверете бурканите, защото и най-малката пукнатина може да бъде достатъчна съдът да се спука.
7. За подготовката на зимнина, използвайте само йодирана сол.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари