Селска чорба по гръцки
22 Декември 2011
19403
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
• Зехтинът се загрява и в него се запържва нарязаният на ситно кромид.
• Прибавят се нарязани останалите зеленчуци и бекон.
• Сипва се разтвореният във вода бульон.
• Оставя се да заври, котлонът се намалява на най-ниската степен и супата къкри още 1 час.
• Подправя се със сол и лимонов сок на вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари