Семейни банички
22 Февруари 2013
62321
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Размразете тестото. Запържете каймата с лука, след това добавете подправките, доматите и нарязаните гъби. Разточете леко тестото върху набрашнена повърхност и изрежете от него правоъгълници. В едната половина на всеки сложете по 1 лъжица от плънката, като оставите бордюр от тесто, след това прихлупете с другата половинка и прищипете добре краищата - трябва да се оформи квадрат. Готовите банички може да намажете с яйце. Изпечете ги в загрята фурна на около 220 градуса. Когато приятно порозовеят и се надигнат, намалете фурната на 180-170 градуса и допечете до готовност на тестото.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари