Загрейте фурната на 180 градуса. Застелете тавичка с хартия за печене и я намажете с малко олио.
Наръсете работния плот с малко брашно. След това прехвърлете отгоре листата тесто и ги оформете, така че да са еднакви. С нож за пица разделете всеки от листовете на три части, които след това разделете по диагонал. От всяко парче тесто трябва да получите шест триъгълника.
На всеки от триъгълниците поставете една чаена лъжичка течен шоколад и внимателно я разпределете върху тестото, оставяйки малко ненамазано по краищата, за да не се разтече плънката при печене. След това завийте триъгълниците под формата на кроасани. Taка приготвените кроасани поставете в тавичка върху намазнена хартия за печене.
В малка купа разбийте едно яйце с една супена лъжица вода. След това намажете по малко от яйцето върху всеки от кроасаните.
Печете кроасаните 20-25 минути, докато се надуят и станат приятно златисти на цвят.