Сирене по тракийски
17 Февруари 2012
51682
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Гювечето за печене се намазва с маслото дъното му се покрива с половината от нарязания на филийки домат. Натрошава се половината от сиренето, прибавя се половината от луканката и процедурата се повтаря до изчерпване на продуктите. Най-отгоре се слагат останалите резени домат, подправя се с чубрицата и се счупва яйцето. Пече се в предварително загрята фурна 10-15минути при температура 180-200 градуса. Сервира се с филийки препечен хляб.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари