Сирене по тракийски в гювече

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Гювечета
Сирене по тракийски в гювече
Сирене по тракийски в гювече
admin
Добавена от: admin
229319
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

сирене - 250 г
кашкавал - 200 г
колбас - 200 г луканка
гъби - 250 г, по желание
лук - 1 глава
яйца - 2 броя
домати - 2 броя
чубрица
магданоз
олио

Накълцайте магданоза и лука, гъбите и доматите нарежете на филийки и сиренето на плочки. Сипете мазнина на дъното на гювече и сложете част от лука. След това подредете ред сирене, ред гъби, ред домат, останалия лук, плочка кашкавал (100 г) и поръсете с магданоз и чубрица.

Отгоре наредете нарязаната на парчета луканка. Сложете сиренето по тракийски да се пече за 15-20 минути в силна фурна. След това махнете капака, наръсете с останалия настърган кашкавал, чукнете яйцата и доопечете. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft