Сироп от боровинки без варене
14 Август 2014
31083
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Измиваме боровинките в две-три води, като леко ги разбъркваме. Необходимо е да престоят във водата с лимонтозуто 12-16 часа. След това се прецеждат през марля и течността, която се отдели, се измерва. На литър течност добавяме 1 кг захар. Бъркаме, докато се разтопи захарта. Наливаме сиропа в бутилки, затваряме ги добре и ги слагаме на студено и тъмно място - например в мазето.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари