Слагане на кисело зеле-Най-простата рецепта!
18 Октомври 2020
8347
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Киселото зеле е една от най-полезните храни през зимния сезон. Освен това е удобство за всяко домакинство, тъй като може да се използва за готвене по много и разнообразни начини.
Ето как да го приготвите в бидон.
Настоящата рецепта е за 40 кг зеле. На литър вода се слага 40 г сол, което прави 400 г сол на 10 л вода.Всяка зелка се цепва на кръст при кочана. Зелките се подреждат в бидона плътно.Може да се добави един кочан царевица, малко хрян, една нарязана дюля или ябълка.За цвят се слага и една червена зелка.
Първите две седмици поне се претака всеки ден. Най-лесно става като се вкара маркуч.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари