200 г брашно
4 с.л. (40 г) растително масло
1 ч.ч. (200 мл) прясно мляко
15 г мая
100 г масло
3 бр. яйца
3 с.л. (30 г) захар
4 с.л. мед
200 г орехови ядки
50 гр. бял шоколад
От брашното, 2 с.л. растително масло, топлото прясно мляко, маята и щипка сол се замесва тесто, оставя се 1 час да втасва, измесва се още веднъж и се разстила върху тавичка. Тестото не бива да покрива само дъното, а трябва да е с висок ръб. Маслото се разтопява и се смесва се с яйцата, захарта, меда, счукани и цели орехови ядки. Тестото се намазва с растително масло и върху него се слага ореховата смес. Пече се на умерена фурна. Белият шоколад се разтопява на водна баня или в микровълнова фурна и с него се оформя решетка върху готовата пица. Поднася се веднага.