Загрейте фурната на 200 градуса. Смесете брашното, содата и солта. В друг дълбок съд разбийте маслото, захарта и ванилията на умерена скорост с миксер за около 4 минути. Смесете яйцето с ванилията. Бъркайки с миксер на умерена скорост добавете всичко в съда с брашното. Измесете добре с ръце. От тестото разточете тънък диск и оставете тестото настрана да престои около 30 минути.
От тънко разточеното тесто изрежете сладки с формата на яйце (може и в 3 размера, ако разполагате с такива форми). Подредете ги в тава за печене, предварително застлана с хартия за печене. Оставете сладките да престоят 15 минути.
За всеки цвят на глазурата сложете малко разбит жълтък в дълбок съд. Добавете 1 капка от желания цвят. Добавете малко вода и разбъркайте. С четка нанесете глазурата върху сладките. Печете, докато сладките станат златисти - около 15 минути. Оставете да се охладят добре, преди да поднесете.