500 мл прясно мляко
1 пудинг ванилия
3 супени лъжици нишесте
125 гр. масло
125 гр. пудра захар
100 гр. кокосово брашно
150 гр. бисквити
3 банана
В 100 мл. мляко се разтварят пудингът и нишестето. Останалата част от млякото се поставя на огъня да заври, след което на тънка струйка в него се добавя сместа от пудинг и нишесте, и се разбърква, докато се сгъсти. Оставя се да се охлади. Маслото и пудрата захар се разбиват на пухкав крем с миксер. Двете смеси се съединяват с миксер. В крема се натрошават бисквитите и се добавят нарязаните банани и кокосовите стърготини. Всичко се разбърква добре до еднородна смес и се поставя в подходяща форма или тавичка, предварително намазана с масло. Оставя се да стегне напълно в хладилник. След това се изважда от формата и се украсява по желание - с шоколад, ядки, бисквити и пр.
Сладкишът е мек, в него има захар, бисквити и банани, затова когато се приготвя пудингът, не се добавя захар.