Сладкиш с праскови
25 Юли 2014
39769
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбиват се яйцата и захарта, добавя се сметаната (или киселото мляко), олиото и малко сол. Накрая се добавя брашното, смесено с бакпулвера, и се разбърква, докато се получи гъста и гладка смес.
Тавата за печене се маже с масло и се поръсва с брашно.
Тестото се изсипва в тавата и сладкишът се пече във фурната, предварително загрята на 180 ° С, около 5 минути. Тавата се изважда от фурната и върху полуизпеченото тесто се подреждат нарязаните плодове. След това тавата се връща във фурната и се пече още 30 минути. Готовият сладкиш се оставя в тавата да се охлади и се наръсва с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари