Сладолед по неаполитански
22 Декември 2011
4112
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сметаната се разбива и се разделя на 3 порции.
Към едната се прибавят 20 гр. пудра захар и какаото, към втората — 10 гр. пудра захар и плодовият нектар, към третата — бадемите и ванилията.
Всеки пласт се оставя да замръзне и след това се поставя другият.
Формата се обръща, когато сместа е добре замръзнала и се сервира с вафли и плодове.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари