Сладоледен йогурт с плодове
3 Юли 2012
10925
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Плодовете се измиват, почистват и пасират с част от сметаната и захарта. Добавя се останалата сметана и се разбива, докато се получи достатъчно гъст крем. Внимателно се добавя киселото мляко.
Сместа се слага в пластмасова кутия (широка и плитка, за да се стегне по-бързо) и се прибира във фризера.
Сладоледът се разбърква през 1 час. Желателно е да се консумира до 5 часа след приготвянето му.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари