След тази рецепта никой вече не пържи картофите, толкова вкусни и здравословни, няма как да не посегнеш към тях

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
След тази рецепта никой вече не пържи картофите, толкова вкусни и здравословни, няма как да не посегнеш към тях
След тази рецепта никой вече не пържи картофите, толкова вкусни и здравословни, няма как да не...
45973
След тази рецепта никой вече не пържи картофите, толкова вкусни и здравословни, няма как да не посегнеш към тях
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Представете си, че имате възможността да изберете един вреден продукт, който можете да ядете всеки ден без заплаха за здравето и формата ви ... Какво би било? За мен изборът е очевиден - пържени картофи. Обичам ги, често поръчвам най-голямата порция и й се наслаждавам. Но няма начин да се избегнем вредата. Освен ако не готвите пържените картофи в микровълнова фурна . Ето как тези храни могат да бъдат здравословни.

Казваме веднага: няма масло и олио, използвано десетки пъти, неразбираеми добавки и аромати. Всичко е възможно най-просто и вкусно! Предложеният набор от подправки за ароматна домашна бърза храна е приблизителен. Както винаги, можете да добавите свои собствени опции и да ги изброите в коментарите по-долу, оставяйки подсказка за другите да се научат как да правят микровълнови картофи.

 

Съставки

Картофи 3 бр.

Зехтин 1 ч.л.

Черен пипер (смлян) на вкус

Сол на вкус

Червен пипер 1 чипс.

Чесън на прах 1 чипс.

Кориандър 1 чипс.

 

Подготовка

Обелете картофите. Нарежете на ивици. Покрийте с вода и оставете настрана за няколко минути.


Поставете картофите върху хартиена кърпа, за да поемат излишната влага.

Прехвърлете филийките картофи в купа. Добавете черен пипер и сол, малко смлян червен пипер, чесън на прах и кориандър. Смесвайте. 


Сега добавете зехтин и разбъркайте отново. Прехвърлете картофите в микровълновата стъклена чиния.

Включете максималната мощност и печете картофите за 5-8 минути. Ще трябва да повторите това няколко пъти, докато филиите омекнат.

Какво следва? Докато картофките са в микровълновата, можете да започнете да правите домашния си сос. Кетчупът вероятно ще бъде най-традиционният вариант, но има и заквасена сметана с горчица и холандски . Следвайте този метод за готвене в микровълнова фурна, напълнете купа и се насладете на страхотния вкус с любимия си филм. Не забравяйте да изпратите връзката на същите любители на вредното, но вкусно.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft