След тази рецепта няма да стъпите в магазин повече, а всички ще ви мислят за истински факир в кухнята

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
След тази рецепта няма да стъпите в магазин повече, а всички ще ви мислят за истински факир в кухнята
След тази рецепта няма да стъпите в магазин повече, а всички ще ви мислят за истински факир в...
15719
След тази рецепта няма да стъпите в магазин повече, а всички ще ви мислят за истински факир в кухнята
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Предлагаме ви да видите доста интересен начин как да си приготвите уникално шоколадово яйце за Великден.

Като начало е необходимо да пробиете подходящ отвор в едно истинско яйце, за да може да извадите белтъка и жълтъка. Това най- лесно може да стане с мултишлайф или с остър предмет да счупите черупката.

След това разтапяте на водна баня шоколадов кувертюр за торта и добавяте 5 – 6 капки твърд алкохол. После с помощта на пош шприцвате разтопения шоколад в яйцето. Изчаквате няколко минути докато се втвърди външният слой на кувертюра и изсипвате обратно останалия течен шоколад.

По същия метод стопявате и бял шоколадов кувертюр и запълвате образувалата се кухина в яйцето. Ако желаете, може да завършите отново с кафяв шоколад, за да бъде цялото шоколадово яйце с еднакъв какаов цвят. След като изстине добре вашето яйце, може да обелите черупките и да изненадате приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft