Сливови трюфели
22 Декември 2011
4356
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Една трета от почистените от костилките сливи се нарязват на ситно. Прибавят се счуканите орехи (1/2 ч.ч.) и фъстъци (1/2 ч.ч.), захарта (1/2 ч.ч.), ромът (2 с.л.), конфитюрът (4 ч.л.) и всичко старателно се разбърква. От полученото плодово-орехово тесто се оформя „салам”, който се нарязва на парченца. Парченцата се оформят като костилки. „Костилките” се слагат в сушени сини сливи, които се овалват в пудра захар, смесена с ванилия. Готовите бонбони се нареждат в хартиени розетки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари