700 грама кайма смес
по една кафена лъжичка кимион и черен пипер
40 грама галета
едно яйце
половин връзка пресен магданоз
50 грама настърган пармезан
настъргано индийско орехче на вкус
20 милилитра студена вода
100-150 грама бейби моцарела
300 грама спагети
1 глава бял лук, нарязана ситно
2 супени лъжици зехтин
50 милилитра червено вино
300 грама нарязани домати от консерва
няколко стръка пресен магданоз
сол според вкуса
30 грама настърган пармезан
Сложете каймата в купа и добавете кимион, черен пипер, галета, яйце, нарязан магданоз, пармезан, индийско орехче и вода.
Размесете каймата и оформете кюфтенца. В средата на всяко сложете по една мини моцарела и оформете топчици.
Подредете ги в застлана с хартия за печене тава, загрейте фурната на 190 градуса и запечете за 20 минути.
През това време сварете и отцедете спагетите, оставете ги настрана.
Прибавете доматите, магданоза, солта и пармезана. Сложете кюфтенцата и разбъркайте.
Отгоре разпределете спагетите, размесете и поднесете ястието топло. Разпределете порции и хапнете с удоволствие.
Бон Апети!