Вчерашният хляб е жизнена линия за студенти и работещи жени. От него можете да си приготвите крутони, пайове, пици и дори палачинки. Той е бърз, вкусен и ниско бюджетен.
Ако имате малко време за готвене, но искате нещо вкусно, използвайте простата рецепта по-долу, винаги върши божествена работа
Ще ви отнеме само 30 минути, за да изпечете вкусно и сочно хлябче с кашкавал, чесън и зеленчуци. Комбинацията от съставки е проста и гениална - добре, кой не обича разтопен кашкавал и вкусната миризма на чесън? Ние гарантираме на семейството ви, че ще ви бъдат благодарни след тази рецепта и ще искат пак да им направите
съставки
1 брой хляб
кашкавал 100 g
масло 100 g
Чесън 3 скилидки
магданоз 1 стрък
подготовка
Пресовайте чесъна, настъргайте кашкавала, нарежете накрая магданоз. Разбъркайте всички съставки в масло, нагрято до стайна температура. Сместа трябва да бъде хомогенна.
Вземете вчерашния хляб и направете дълбоки разфасовки диагонално, без да пробивате хляба. Напълнете всеки разрез с пълнежа.
Загрейте фурната до 200 градуса. Опаковайте хляба в фолио и го печете в продължение на 20 минути. След това отворете леко фолиото и печете хляба още 3-5 минути, докато върхът се изпече. Сервирайте горещ.
Опитайте - няма да съжалявате! Бон апетит.