Солена торта с риба и палачинки
22 Декември 2011
38171
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
8 бр. палачинки
250-300 г. сьомга или друг вид риба консерва, отцедена
1/4 ч.ч. майонеза
1 с.л. пресен лук
черен пипер
120 г сирене Крема
2 с.л. майонеза
100 г бекон
Палачинките се изрязват (например с помощта на голям капак от маргарин), придава им се еднаква по размер кръгла форма. Рибата, майонезата, лука и пипера се пасират. От крема сиренето, майонезата и бекона се прави втория крем, като също се пасира. Палачинките се слепват като се редуват двата крема. Украсява се с клечка забита с маслина. Преди сервиране тортата е добре да престои 1 час в хладилник, покрита.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари