Солени пръчици с аспержи и шунка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Солени пръчици с аспержи и шунка
Солени пръчици с аспержи и шунка
admin
Добавена от: admin
6362
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 скилидка чесън
50 гр. масло
6 аспержи
25 гр. ситно настъргано сирене (Parmesan)
6 филийки шунка
6 листа многолистно тесто (23х25 см.)
лимон за сервиране

Загрейте фурната до 230°С.
Запържете чесъна в разтопеното масло при средна температура около 10 мин. и го дръжте там още 10 мин. след като свалите тигана от огъня; след това прецедете и изхвърлете чесъна.
Намазнете с разтопеното масло 1 лист от тестото и го прегънете посредата. Поръсете половинката със сирене. Сложете парче шунка в единия край, а отгоре сложете аспержа. Завийте на руло и поръсете с разтопено масло. Печете 10 мин. Сервирайте със стайна температура като разрежете всяко руло на 2 по диагонал и гарнирате с лимон. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft