Солено хлебче с бира
1 Август 2014
5223
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Наденицата и беконът се нарязват на кубчета.
2. В подходящ съд се разбиват яйцата, олиото, киселото мляко и бирата. Добавя се смес от брашно и бакпулвера, след което се разбърква добре, докато се получи равномерна смес.
3. Накрая се добавят магданозът, наденицата и беконът и се подправя по желание.
4. Подходяща тавичка се покрива с хартия за печене, вътре се поставя приготвената смес и се пече в предварително загрята фурна на 200 º C до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари