Сос Гуасакака
22 Декември 2011
3465
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 плода авокадо
1 ч. л. сол
1 връзка магданоз
1 връзка пресен кориандър
1–2 с. л. балсамов оцет
150 мл зехтин
4–5 скилидки чесън
1–2 големи глави кромид лук
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 ч. л. черен пипер
Месестата част на авокадото се изгребва от кората с лъжица, като се внимава да не се нарани костилката. Лукът и чушките се режат наедро, слагат се заедно с авокадото и всички останали продукти в кухненски робот и се пюрират.
Пюрираните продукти се пресипват в купа за сервиране и се украсяват с костилките от авокадото и листа от пресния кориандър.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари