Сос за задушено месо
22 Декември 2011
9249
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Зеленчуците се нарязват на ситно и се запържват в маслото. Към тях се добавя брашното и когато се запържи, се залива с бульона. Прибавят се виното, коняка, сметаната и сос Жу. Сосът се оставя да ври 25 минути докато се сгъсти. След това се пасира.
Поднася се към задушени птици и меса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари