Сочно БИШКОТЕНО руло без печене - редиш, мажеш и навиваш. Домашен крем, шоколад и карамел - фантазия!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сочно БИШКОТЕНО руло без печене - редиш, мажеш и навиваш. Домашен крем, шоколад и карамел - фантазия!
Сочно БИШКОТЕНО руло без печене - редиш, мажеш и навиваш. Домашен крем, шоколад и карамел -...
15762
Сочно БИШКОТЕНО руло без печене - редиш, мажеш и навиваш. Домашен крем, шоколад и карамел - фантазия!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Не пропускайте да опитате този фантастичен десерт без печене ! Бишкотеното руло , което ви предлагаме днес, е лесно и приятно за приготвяне, нежно и мекичко на вкус и ефектно на вид. Идеалната рецепта за лятото, когато е престъпление да включваш печката в жегите.

Ето и рецептата за бишкотеното руло Kinder bueno :

Бишкотено руло без печене

Продукти:

500 мл прясно мляко

2 опаковки ванилов пудинг на прах

50 г захар

250 г маскарпоне

20 г ванилова захар

300 мл бита сметана

100 г лешници

30 г захар

20 мл вода

200 г бишкоти

150 мл прясно мляко за бишкотите

100 г горещ шоколад

40 г масло

Приготвяне:

Покрийте тавичката с хартия за печене.

бишкоти в тава

Подредете три бишкоти една до друга, предварително накиснати в мляко.

Изсипете ваниловия пудинг в тенджера, налейте млякото и разбъркайте с бъркалка.

Добавете захар и сварете гъст пудинг.

гъст пудинг

Оставете да се охлади за около 25 минути.

След това разбийте маскарпонето в пудинга.

пудинг с маскарпоне

ванилов крем

Разбийте сметаната на гъст крем и я добавете на части в пудинговата маса.

Изсипете лешниците в сух тиган, покрийте със захар, налейте вода.

Оставете ги да се карамелизират.

След това ги прехвърлете в блендер и накълцайте.

лешници с карамел

Добавете ядките в крема и го нанесете върху бишкотите - внимателно, за да не се разместят.

Постепенно навийте с помощта на хартията за печене.

Поставете рулото в хладилника за един час.

руло с бишкоти

Междувременно пригответе глазурата.

Маслото с натрошения шоколад може да разтопите в микровълнова фурна или на водна баня.

Бъркайте с бъркалка, докато получите компактна глазура.

С нея украсяваме горната част на рулото, поръсете с накълцани ядки и може да сервирате.

Резултатът:

руло с бишкоти и шоколад

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft