Спагети Неаполитана - сосът е сензационен (Видео)
18 Септември 2017
16526
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
300 г. спагети
600 г.
пасирани домати
50 мл. зехтин
пресен босилек
2 скилидки чесън
50 г. лук
сирене Пармезан
50 мл. зехтин
пресен босилек
2 скилидки чесън
50 г. лук
сирене Пармезан
Спагетите се сваряват в подсолена вряща вода (не се слагат преди, тя да е завряла). Междувременно в 50 мл зехтин се запържва около 50 г ситно нарязан лук и 2 скилидки чесън, добавя се доматеният сос, босилека и се подправя със сол и пипер. Когато спагетите са готови се добавят към соса и се оставя още малко да поври, за да поемат спагетите от вкуса на соса. Добре е да оставите спагетите леко сурови и ги доварете в соса. При сервиране се поръсват с настърган пармезан и се украсяват със стръкче пресен босилек.
Вижте видеото с рецептата:
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари