Спагети с Горгондзола и орехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Спагети с Горгондзола и орехи
Спагети с Горгондзола и орехи
admin
Добавена от: admin
5822
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

115 гр. спагети
1 голяма глава лук, нарязана на тънко
2 с.л. зехтин
1 скилидка чесън, счукан
1 чаша натрошено сирене Горгондзола (115 гр.)
2 с.л. балсамов оцет
1/4 ч.л. сол
1 с.л. нарязани запечени орехи

Сварете спагетите по указанията на опаковката. Междувременно в голям съд задушете лука и зехтина на среден огън за 15-20 минути, докато лукът стане златисто-кафяв, като често разбърквате. Прибавете чесъна и задушавайте още 2 минути. Махнете от огъня.
Отцедете спагетите; добавете ги в тигана. Разбъркайте вътре сиренето, балсамовия оцет и солта. Поръсете с печените орехи.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft