Спагети със спанак и дивеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Спагети със спанак и дивеч
Спагети със спанак и дивеч
admin
Добавена от: admin
4994
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100-120 г еленски бут
1 пакет спагети (500 г)
1 глава лук
2 скилидки чесън
250-300 г стерилизирани манатарки
200-300 г замразен спанак
200-250 г сметана
черен пипер и сол на вкус  

В предварително загрятото слънчогледово олио се запържват ситно нарязаният лук и счуканият чесън и се прибавят за няколко минути нарязаните манатарки.

Нарязаният на ситни ивички бут и лападът се слагат при останалите продукти в тигана, за да се запържат. Най-накрая се добавя сметаната и се оттегля от котлона. Готовата смес се изсипва върху сварените в подсолена вода спагети и се разбърква. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft