Спанак а ла Романа
30 Май 2013
6294
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
700 гр. спанак
40 гр. стафиди
50 гр. шунка
1 с.л. счукани бадеми
3 с.л. краве масло
черен пипер
сол
4 филийки хляб
Накисваме стафидите в гореща вода за 15 минути. Задушаваме спанака до омекване., след което го оставяме да се отцеди. В разтопеното масло запържваме шунката, нарязана на ивици, добавяме спанака, стафидите, бадемите, черния пипер и солта и задушаваме за 5 минути на слаб огън. Филийките хляб нарязваме на триъгълници и ги изпичаме. Поднасяме спанака с изпечените филийки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари