Специалитет с пилешко
13 Декември 2012
83995
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Яйцата и горчицата се разбиват заедно. Пилешкото филе се нарязва на парчета, потапя се в яйчената смес и после в галета. Парчетата се изпържват до зачервяване. Пилешкият бульон се разтваря в 1 чаша гореща вода, добавя се соевият сос и се оставя да поври малко, докато се посгъсти, добавя се сол, ако е необходимо. Филетата се подреждат в плато и върху тях се нареждат нарязан лимон на филийки. Залива се соса и се поръсва магданоза.
Ястието може да се поднесе с картофено пюре, пържени картофи, сварен ориз и друга гарнитура по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари