Експресен сладкиш , която се приготвя без усилие за много кратко време. Пухкав блат, залят със сочен шоколадов сироп - докато сложите кафето да се свари, е изпечен и остава само да го залеете! Това е днешният ни бърз сладкиш Спиди Гонзалес :
Сладкиш Спиди Гонзалес
Продукти:
3 яйца
12 супени лъжици захар
1 чаша олио
1 чаша прясно мляко
15 супени лъжици брашно
1 бакпулвер
100 г кокос
За соса:
15 супени лъжици вода
15 супени лъжици захар
3 супени лъжици какао
1/4 парче масло
1 ванилова захар
Приготвяне:
Яйцата и захарта се разбиват добре до побеляване.
След това постепенно добавете млякото, олиото, брашното и бакпулвера и накрая кокоса.
Сместа се изсипва в тава с диаметър 28 см и се слага да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути.
Поставете всички съставки за соса в огнеупорна купа и разтопете на умерен огън, като разбърквате от време на време, докато се смесят.
Сместа не трябва да завира.
Когато сладкишът изстине малко, го нарежете на парчета с желаната от вас големина и ги залейте с топинга.
Сосът трябва да проникне между нарязаните парчета.