Средиземноморски миш-маш
8 Юли 2013
7653
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Обелваме и нарязваме патладжана на тънки полукръгчета или малки кубчета, посоляваме и оставяме да се отцедят в гевгир. В мазнината и 2 с.л. вода задушаваме до прозрачност лука, нарязан на ситно. Прибавяме патладжаните и нарязаните на ивички чушки. След 10-15 минути прибавяме и ситно нарязаните домати и продължаваме да готвим в открит съд, докато ястието остане на мазнина. Върху изпържената смес изсипваме разбитите яйца, разбъркваме леко и след като яйцата се стегнат, сваляме от огъня.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари