2 и половина чаши брашно
1 супена лъжица бакпулвер
3 - 4 малки топки моцарела
½ чаши пармезан или пекорино
2 - 3 супени лъжици сирене
4 супени лъжици младо сирене
2 - 3 супени лъжици крема сирене
1 скилидка чесън
2 супени лъжици магданоз
2 супени лъжици риган
2 - 4 супени лъжици кисело мляко
1 - 2 супени лъжици Вегета
зехтин
Брашното поставете в купа и добавете бакпулвера. След това добавете и останалите съставки и разбъркайте.
Когато цялото сирене е смесено с брашното, продължете да бъркате с ръце. В зависимост от сиренето, което използвате, вашето тесто трябва да бъде меко и не прекалено лепкаво. Месете около 5 минути. След това оформете на топка и я поставете в купа. Полейте тестото със зехтин и го оставете 15-тина минути.
В тиган сложете олио и загрейте. Тестото премесете, оформете на топки и ги сплескайте между дланите си, така че да получите тънки кръгли питки тесто. Започнете да ги пържите в загрятата мазнина.
Пържете хлебчетата по минута (или по-малко) от всяка страна. Когато ги вадите, ги поставяйте върху хартиени салфетки, за да попие мазнината.