Сръбска баница с картофи - кромпируша

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Сръбска баница с картофи - кромпируша
Сръбска баница с картофи - кромпируша
admin
Добавена от: admin
42406
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г кори за баница
1 глава лук
5-6 бр. едри картофа
4 ч.л. сол
смлян черен пипер, сол, мазнина за запържване 

Изчистеният лук се реже на по-едро и се запържва до златисто. Картофите се обелват и се рендосват на едро ренде, към тях се добавят запържения лук (заедно с мазнината, в която се е пържил), сол и черен пипер. Тази смес се разбърква и се слага върху корите, които се увиват като за баница. Подреждат се в тава, предварително намазана с олио и се пече около 45-50 минути.
В плънката по желание може да се добавят пушени кренвирши или шунка. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft