Сръбска мусака или как готвят комшиите

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Сръбска мусака или как готвят комшиите
Сръбска мусака или как готвят комшиите
admin
Добавена от: admin
35472
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Запържете в олиото ситно нарязания лук, добавете каймата, солта, черния пипер, червения пипер и смляната люта чушка, след което разбъркайте, докато месото промени цвета си. Объркайте отново и свалете от огъня.

В подходяща тава подредете нарязаните на колелца с дебелина 3-4 мм картофи, а празнините между тях запълнете с картофи, нарязани на кубчета. 

Картофите залейте с запърженото месо, след което върху него поставете още един слой картофи.

В съда, където сте пържили месото, разбийте яйцата и добавете млякото, след което с тази смес залейте мусаката отгоре. 

Печете във фурната на 200 ° C, докато на повърхността се появи червеникава коричка (около 30 минути.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft