Става като пържена, но без грам мазнина и брашно: Хрупкава рибка за тънка талия. Можеш да хапваш колкото ти душа иска:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Става като пържена, но без грам мазнина и брашно: Хрупкава рибка за тънка талия. Можеш да хапваш колкото ти душа иска:
Става като пържена, но без грам мазнина и брашно: Хрупкава рибка за тънка талия. Можеш да хапваш...
4312
Става като пържена, но без грам мазнина и брашно: Хрупкава рибка за тънка талия. Можеш да хапваш колкото ти душа иска:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Каквото и да си говорим, рибата е най-вкусна пържена. Но ако овалването в брашно и пърженето в олио ви притесняват най-вече заради фигурата, днес ще ви научим как да си приготвите чудно хрупкава риба без брашно и олио .

Става като пържена, но е много по-диетична. Ето и рецептата за диетична хрупкава риба :

Диетична хрупкава риба

Продукти:

800 гр.риба

1 белтък

90-100 гр.галета

2/3 ч.л.италиански подправки (микс), може и подправки по Ваш вкус

1/3 ч.л.сол

черен пипер на вкус

диетична хрупкава риба

Приготвяне:

Първо почистете рибата и я измийте добре. За рецептата е подходяща всяка риба, в случая ние използвахме скумрия.

В галетата добавете солта, подправките и черен пипер на вкус. Объркайте всичко.

Разбийте белтъка с вилица до лека пяна.

Потопете измитата, нарязана и подсушена риба в белтъка. Хубаво я оваляйте.

След това оваляйте рибата в приготвената панировка и сложете върху хартия за печене в тавичка. 

По-добре я хапвайте топла, докато коричката е невероятно хрупкава и вкусна! С течение на времето коричката на рибата омеква, но все пак остава много вкусна.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft