Студен литовски борш
22 Декември 2011
5308
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват на вкус. Яйцата, картофите, краставицата и цвеклото (ако е консервирано или мариновано то е вече нарязано) се нарязват на кубчета. Прибавя се сметаната, горчицата, майонезата и пресованият чесън. Всичко се разбърква и се залива със студената газирана вода. По желание може да се добави и лимонен сок. Добавят се няколко кубчета лед. Поставя се в хладилника за 30-60 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари