Маслото и захарта се разбиват на пяна, като към тях се добавят един по един жълтъците без да спира разбиването. Към сместа се добавя разтопеният и охладен шоколад и се бърка добре, докато се получи еднородна смес. Отделно се разбиват белтъците на твърд сняг и внимателно и постепенно се добавят към шоколадовата смес. Сместа се поставя в. Сметаната се разбива добре по указанията на опаковката и се добавят две пакетчета ванилова захар.
В четвъртит съд се подрежда ред бисквити, напоени в смес от мляко и ром, намазва се с крем, а върху крема се маже слой от разбитата сметана. Отново се подрежда ред потопени в мляко и ром бисквити, ред крем и сметана. Тортата се реди в този ред, докато свършат материалите, като трябва да се завърши с ред сметана. Тортата се поставя в хладилник, за да се охлади добре, след което се поднася.