Стъргана пилешка супа
23 Февруари 2012
7967
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилето се почиства и се сварява в подсолена вода. Изважда се, обезкостява се и се нарязва на парченца. Всички зеленчуци се почистват, настъргват се на едро ренде и се слагат да се варят в пилешкия бульон.
След като омекнат, се прибавят месото и брашното.
Супата се вари, докато се посгъсти. Сваля се от огъня, застройва се със сметаната, подправя се с разтопеното масло и лимонов сок на вкус и се поднася с нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари