Супа Златна есен
13 Ноември 2014
16186
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Сладките картофи, тиквата и джинджифилът се сваряват и след това се поставят в блендер заедно с част от водата, в която се врели (количеството на водата зависи от желаната гъстота на супата).
2. След това сместа се връща на огъня, добавят се подправките (хималайска сол, сух копър) и се вари още 5 минути на слаб огън. Готовата супа се пасира до гладка смес.
3. Тиквените и слънчогледови семки са запичат за кратко на сух тиган и след като супата се поднесе в чиния, отгоре се добавят семената, свеж копър и сметана по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари