Супа с кайма и сирене по немски
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
22 Декември 2011
6863
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 стръка праз
200 г телешка кайма
1 с.л. олио
1 ч.ч. прясно мляко
4 ч.ч. гореща вода
1 кубче MAGGI® Зеленчуков бульон
1 с.л. нарязани листа от целина
100 г крем-сирене
100 г кашкавал или ементал, настърган
100 г топено сирене или гауда, настъргани
Празът се нарязва на тънки кръгчета.
В загрятото олио се слага да се задуши празът за 3-4 мин. Прибавя се каймата и се разбърква с тел за разбиване на яйца, за да не стане на топчета. Наливат се млякото и водата и се натрошава кубчето MAGGI® Зеленчуков бульон. Добавя се целината. Оставя се да поври 10-15 мин.
Към врящата супа се добавят трите вида сирене при непрекъснато разбъркване, докато се разтопят. Консумира се гореща.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари