Супа със сирене по швейцарски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Супа със сирене по швейцарски
Супа със сирене по швейцарски
admin
Добавена от: admin
14480
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 филии бял хляб
30 г масло
1 л месен бульон
80 г сирене Ементал
3/4 ч.ч. (150 мл) прясно мляко
1/4 ч.ч. (50 мл) сметана
1/2 ч.л. (3 г) кимион
сол
черен пипер
5-6 стръка магданоз

Филиите бял хляб се нарязват на малки кубчета и се запържват в маслото. Долива се месният бульон, добавя се смеленият кимион и се оставя да ври 10 минути на слаб огън. Прибавят се млякото смесено със сметаната, супата се сваля от огъня и при непрекъснато бъркане в нея се изсипва настърганото сирене. Подправя се със сол и черен пипер на вкус. Сервира се гореща, поръсена с магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft