Супа топчета с риба
24 Януари 2013
6864
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Морковите и целината се настъргват/нарязват на дребно и се задушават с масло. Заливат се с гореща вода и се кипват. Обезкостената риба се смила, прибавят се белтъкът и част от ориза. От сместа се правят малки топчета и се прибавят към врящия бульон. Прибавят се нарязаният на кубчета картоф, оризът и супата се оставя да поври до готовност на ориза и картофа. Малко преди да се свали от огъня, се добавя нарязаният домат. Жълтъкът се разбива с киселото мляко и с се застройва супата. Накрая се добавя маслото. Готовата супа се поръсва с нарязан магданоз или друга зелена подправка на вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари