Уникално ястие за отслабване , което се практикува от много години от Хилда Казасян !
Поддържането на прекрасна фигура е сред запазените марки на певицата Хилда Казасян. Тя е на сцената от невръстно дете, тъй като и баща ѝ Вили беше много популярен приживе.
400 гр. морковиНеобходими продукти:
2 гр. сол
2 гр. кардамон
150 гр. червен лук
2 скилидки чесън
1/2 връзка копър
Приготвяне:
Морковите се почистват много старателно и се нарязват на едри парчета. После се сваряват заедно с лука (нарязан) и чесъна. Копърът се нарязва на много ситно. Добавя се към сварените продукти, както и солта и кардамонът. Всичко трябва да се пасира и да се остави за охлаждане.
Консумация:
Супата се сервира в студено състояние, като върху нея трябва да има поръсен пресен копър. При желание е позволено преди сервирането да се поръси с малко настъргано сирене или кашкавал. Яде се от нея два пъти дневно, желателно е да бъде сутрин и вечер. По този начин замества две обилни хранения и се стига до бързо отслабване.
Хилда Казасян е кръстила ястието си „морковена супа“. Преди сценични изяви тя винаги прибягва до нея и се чувства страхотно след това. Твърди се, че когато е получила покана да бъде част от звездното шоу „Като две капки вода“, певицата веднага е започнала нов период на отслабване със супата пише Doctorbg.net.
„Достатъчни са 2 седмици обяд и вечеря с това ястие и след това просто няма да можете да се познаете. Усилията за приготвяне са минимални, а резултатите максимални.“ – споделя Хилда Казасян.